Beautiful Me

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to my blog city zone. I just shared what I like and feel. Thank you :)
My name is Farah Wahidah Binti Basirun,just call me Farah. I'am 14 years old.Nice to meet u all :D
Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed
Online Users


Credits



All rights reserved ® Farah Wahidah Basirun 2011 - 2013


Oh Blog, sedarlah!


Sabtu, 13 Disember 2014 7:54 PG 0 Atashinci(s)

Assalamualaikum. Sudah setahun kita tak 'update' blog ni. Kalau blog ini diperbuat daripada besi,sudah tentunya dah berkarat. Kalau blog ni sebuah kotak yang disimpan di bawah katil,sudah tentunya berhabuk disalaputi oleh sarang labah-labah dan digigit oleh anai-anai.

Eh?? Apa ni? Ayat dekat atas tu memang tak boleh bla. Blog ini dimiliki oleh kita sendiri pada tahun 2011. Masa 2011 dan 2012,beria kita update. Lama-lama,blog ini ditinggalkan begitu sahaja. Pada tahun 2013, dah tak update lagi... Kesian blog ni kan? Ye tak?

Kali ini,kita sedar yang kita ada kawan yang dah lama kita lupakan. Iaitu,blog ini. So, dari kesedaran tersebut,kita pun sign in blog. Lepas itu,kita  padam semua story yang kita post kat blog ini, dan seterusnya kita buat entry kali ini....

Jadilah ia,sebuah blog yang sudah dihidupkan yang sekian lama koma. Hahaha..